Padomi

Pradžiamokslis: kaip poruoti pastą su vynu?

Primer: kā savienot makaronus ar vīnu?

Gan makaroni, gan vīns ir spilgti Itālijas simboli, kas ļoti bieži sastopami uz viena pusdienu vai vakariņu galda. Tomēr itāļu mājās nav nejaušas izvēles. Tāpat kā makaronu formas tiek kombinētas ar mērcēm, tā ir arī tās specifiskie ēdieni – pieskaņoti pie vispiemērotākā vīna.
Pasta su spalva: į ką atkreipti dėmesį perkant ar gaminant namuose

Ielīmējiet ar krāsu: kam pievērst uzmanību, pērkot vai gatav...

Itāļu veikalos bieži tiek izlikti iepakojumi ar dažādu formu spilgtas krāsas pastu. Tomēr, izvēloties sev vai meklējot uzgaidāmo telpu, ir vērts pievērst uzmanību tās sastāvam. Diemžēl izvēles, kas izceļas ārkārtīgi košās krāsās, parasti tiek iegūtas ar krāsvielu palīdzību. Gluži pretēji, bālāki toņi nodod mīklā izmantotās ļoti dabīgās sastāvdaļas. 

Pasta, formuota bronza ar teflonu: kurią rinktis?

Ielīmējiet veidotu bronzu vai teflonu: kuru izvēlēties?

Īstie itāļu makaroni atšķiras ne tikai pēc formas vai sastāva, bet arī ar ražošanas metodēm, kas nosaka gan garšu un tekstūru, gan kvalitāti. Īpaša loma šeit ir maģiskajam pavedienam .

15 legendinių pastos padažų: kokie tikrieji ingredientai?

15 leģendārās makaronu mērces: kādas ir īstās sastāvdaļas?

Itālijā ir vairāk nekā 300 makaronu veidu, un ir vēl vairāk variāciju, kā katru no tiem pasniegt: gan valsts reģioniem, gan, iespējams, katrai nonnai ir savas receptes. Tomēr dažas mērces galu galā kļuva par īstām itāļu virtuves leģendām visā pasaulē. Tātad, kas tie ir?
Miltai ir Semola. Kas žinotina apie pagrindinį pastos ingredientą?

Milti un manna. Kas jāzina par pastas galveno sastāvdaļu?

Makaroni ir viens no spilgtākajiem Itālijas gastronomiskās kultūras simboliem, kas izceļas ar unikālu formu paleti, mākslu apvienot mērces un reģionālos ēdienus. Tomēr ir vēl viens elements, no kura sākas visa šī dažādība! Šis ir sastāvs.
7 patarimai, kaip teisingai išvirti pastą

7 padomi, kā pareizi pagatavot makaronus

Al dente ir makaronu gatavošanas zelta likums, par kuru droši vien visi ir dzirdējuši. Tomēr itāļu virtuvē tas ir tikai viens no daudziem. Tātad, kas būtu jāzina, lai makaronus pagatavotu patiešām perfekti?